Wednesday, March 16, 2011

Awan Nano...no?

Tetiba je hari ni mood aku down...rasa sebak.... Pikir punya pikir, rupanya pasal dah lama tak jenguk anak...

Anak sulung aku, Chopie paling kiri, anak kedua aku, Ajique, paling kanan. Yg tengah tu anak buah...hehehehe.

Ajiq, macam ayah dia dulu-dulu, depan kamera kaku tak reti posing, kui3....

Haih, ayah tengah nak pulun nak kasi business 'up' sket, sorry sangat ye, Chopie, Ajique. Pasal mood tgh sebak, apa kata kita layan lirik Awan Nano....
Lihat ke arah sana
Serakan warna dan berarakan...awan
Pabila terik-panas
Segera hadirnya memayungi.. diri
Pabila kau dahaga
Sesegera turun hujan melimpahkan... kasehnya
Pabila kau katakan
Akulah awan itu yang kau mahu
Begitulah awan nano
Setia melindungi diri
Tika panas mencuba menggores pipi ...dan bibirmu
Begitulah awan nano
Sering saja tak terduga hadir
Dan tak akan tercapai... jejarimu
Kasehnya
Kaseh tiada banding setia tiada tara
Bagaimanapun jua
Awan kekaseh sebenarmu sayang
Walaupun tak akan tercapai jejarimu... ooooo-ooo
Lihat diriku ini
Yang sesekali pernah kau bagaikan... awan
Sehingga tak mungkin terlupa
berikan belas sedari... dulu
Sehingga tak mungkin termampu saksi
Setitispun air matamu...kasehku
Sehingga kau katakan
Akulah awan itu yang kau rindu
Akulah awanmu yang sedia
Melindungi dirimu tika panas mencuba menggores pipi..
Dan bibirmu
Akulah awanmu yang sering kau rindu
dan tak terduga hadirmu walau tak tercapai... jejarimu
Kasehku
Kaseh tiada banding setia tiada tara
Bagaimanapun jua
Aku pelindung dirimu sayang
walaupun tak akan tercapai jejarimu... oooo-oooo
Begitulah awan nano
Setia melindungi diri tika panas mencuba menggores pipi ...
Dan bibirmu
Begitulah awan nano
Sering saja tak terduga hadir
Dan tak akan tercapai.. jejarimu
Kasehku
Kasih tiada banding setia tiada tara
Bagaimanapun jua
Aku pelindung dirimu sayang
Walaupun tak akan tercapai jejarimu...woooo-woo..

P/s: love you all, kids!

1 comment:

cantekk said...

o'ow....
babah cepat la kompol duit byk2
kakak ngn adik da lama nk suh babah belikan menan terbaru tu..
ape ke nama,..gundam2 gitu