Sunday, October 23, 2011

So, anda gemar membaca?

Hi all...lama dah tak update blog ni...bz semedang...

Mana taknya, ofis sibuk dengan 5S. Haih....

Anyways, antara hobi aku yg lain adalah aku suka membaca. Komik, novel, ensiklopedia, apa2 jelah yang menarik. Walau dgn medium sekarang yang makin canggih seperti Blu-ray lah, wayang 3D la, IMax la....membaca pada aku still jadi pilihan.

Mana taknya, aku ni penakut citer2 seram dan ganas. Ganas ni pada aku sampai tahap mayat bersepai, berdarah, kaki kepala tercabut....heh, tapi dgn membaca, aku boleh experience semua ni. In fact, aku kalau terlalu khusyuk membaca, sampai tahap aku boleh visualise citer-citer tu semua dalam kepala.

Ok lah, sebenarnya aku nak berkongsi dengan korang semua beberapa link yg menarik, boleh buat layan sementara tunggu waktu rehat atau masa-masa kerja tengah tak banyak tu kan. Ye la, baik membaca dari mengumpat, ye tak? Kui3...

Nah!:
Graphic Novel ; dan

Batman vs The Thing?

See ya!

3 comments:

cantekk said...

ngntuk la bace buku...

cantekk said...

boring la pulak...
update la skit, stori la pape..

boyarque said...

Hahaha..ok2...sibuk sket lately, tambah lak server opis dah block gambor2 dari blog, tah haper2....